OVERZICHT

Laat u inspireren door onze vloerverwarming projecten

Navigeer door onze gevarieerde projecten. Laat u inspireren door onze succesverhalen. Laat u inspireren door ons werk

Project type
21

Woningen Terneuzen

Voor één van onze opdrachtgevers, hebben wij dit mooie project in Terneuzen gemaakt. Wij hebben de krimpnetten geplaatst, de slang hierop gemonteerd, en deze aangesloten op de geleverde verdelers.
32

Woningen Rijswijk

In Rijswijk hebben wij 32 woningen mogen monteren. Krimpnetten geplaatst op de verschillende verdiepingen en hier de slang op vast gevlochten.
100

Appartementen Sliedrecht

In Sliedrecht hebben wij in 100 appartementen de slang vastgetackerd op de, door derden aangebrachte isolatieplaten.
60

Appartementen Rotterdam

In Rotterdam hebben wij in 6 weken dit mooie project gemaakt. Een goede voorbereiding is het halve werk. Door de goede communicatie en afstemming qua planning met onze opdrachtgever hebben wij op deze opdracht een vast team in kunnen plannen. Een vast aanspreekpunt, korte lijnen en bekende gezichten op de bouwplaats, dat maakt ons uniek.
21

Woningen Waalwijk

In samenwerking met één van onze leveranciers hebben wij dit project gemaakt voor een vaste opdrachtgever. Wij streven ernaar om 1 vast team op een project te zetten, dat is ook hier weer gelukt.
OFFERTE AANVRAGEN

Uw toekomstige project terugzien? Vraag nu een offerte aan!

Wilt u uw eigen vloerverwarmingsproject op deze pagina zien schitteren?
Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat. We staan klaar om uw visie werkelijkheid te maken.

161

Appartementen Rotterdam

In Rotterdam mochten wij dit grote project maken. Hier hebben wij eerst de isolatie aangebracht, daarna de slang gemonteerd, en de slang op verdelers met stadspompunit aangesloten. De levering van materieel is compleet door ons verzorgd.
43

Appartementen Brielle

Een combinatie van diverse materialen kwam mooi samen in dit project. Wij hebben dit project deels op krimpnetten en deels op isolatieplaten gemonteerd. Aangezien wij zelf de materialen leveren, is de klant ontzorgd en hadden wij de complete montage in eigen hand.
51

Groepen Roosendaal

In opdracht van Bouwbedrijf Batenburg BV hebben wij in Roosendaal 1165m² vloerverwarming aangelegd.
6

Groepen Sliedrecht

In Sliedrecht hebben wij in samenwerking met een aannemer 5 groepen gefreesd en 1 groep op netten gevlochten. Na het frezen hebben wij alle groepen dichtgesmeerd.
5

Groepen Hardinxveld-Giessendam

Één van onze teams heeft 5 groepen ingefreesd en de sleuven dichtgesmeerd met uitvlakmortel. De verdeler is aangesloten op het bestaande leidingwerk, en zo geheel werkend opgeleverd.
5

Groepen Heinkenszand

Wij werken veel in Zeeland, waar wij onder andere deze klant blij hebben gemaakt met 5 groepen vloerverwarming, gevlochten op netten.
5

Groepen Zevenhuizen

In samenwerking met 1 van onze renovatiepartners, hebben wij 4 groepen op netten gevlochten en 1 groep ingefreesd. De verdeler is aangesloten op het bestaande leidingwerk.
9

Groepen Den Haag

Wij hebben in Den Haag een woning voorzien van vloerverwarming, door deze in te frezen in gipsvezel platen. Deze is door derden gelegd, en daarna door ons ingefreesd.
7

Groepen Tholen

In Tholen hebben wij reflectiefolie aangebracht, daar de krimpnetten op gelegd en vast getapet, daarna zijn hier 7 groepen op vast gevlochten.
8

Groepen Krimpen aan den IJssel

Wederom een mooie samenwerking, waar wij de vloerverwarming hebben ingefreesd en dichtgesmeerd, en onze vloerrenovatie partner de verdere afronding heeft gedaan.
9

Groepen Wilhelminadorp

Een mooie opdracht waar 2 montagemethodes zijn gecombineerd. Zo hebben we 1 groep gefreesd in een bestaande vloer en 8 groepen gevlochten, hier is later een dekvloer overheen gestort.
PERFECTIE IN ELK PROJECT
Vloerverwarming: een energiezuinige manier om uw huis te verwarmen
MAAK EEN AFSPRAAK

We staan voor u klaar!

Of u nu advies nodig heeft, een offerte wilt aanvragen of gewoon meer informatie wilt, onze experts staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van het juiste vloerverwarmingssysteem. Bij FHCN kunt u rekenen op deskundigheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat!

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag vandaag nog uw offerte aan!

U ontvangt binnen 1 werkdag reactie. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

Liever telefonisch contact? Bel +31 (0) 78 302 1089

DAAROM KIEST U FHCN…

Ontdek de voordelen van FHCN vloerverwarming

Wilt u meer informatie? Neem dan graag contact met ons op!

Adres
Winkelwagen