Nieuwbouwproject Oranje Nassau in Sint Willebrord

Wij zijn begonnen aan de eerste fase van 36 woningen van het nieuwbouwproject Oranje Nassau in Sint Willebrord.

De woningen worden gasloos uitgevoerd. Ze krijgen een duurzame gasloze installatie bestaande uit een warmtepomp met voorraadvat en een vraaggestuurde balansventilatiesysteem met warmteterugwinning.

In opdracht van installateur VAN HOFTEN mogen wij deze woningen voorzien van vloerverwarming.

Nieuwbouwproject 35 woningen Abeltasman Kwartier te Oud-Beijerland

Wij zijn reeds begonnen met de aanleg van de vloerverwarming voor het project 35 woningen Abeltasman Kwartier te Oud-Beijerland.

Abel Tasmankwartier bestaat uit 35 nieuwbouwwoningen die verdeeld zijn over 5 rijtjes. De woningtypes bestaan uit herenhuizen, schoolwoningen en eengezinswoningen.

In opdracht van installateur VAN HOFTEN mogen wij dit mooie project geheel voorzien van vloerverwarming.

De Valley Amsterdam

We zijn gestart op het mooie project Valley op de Zuidas. Bijzonder aan Valley is het futuristische ontwerp dat gekenmerkt wordt door de trapsgewijze terrassen, vol groen en beplanting. Alsof de jungle dwars door de toren heen groeit.

Duurzaam en energieneutraal zal Valley volgens de plannen over een jaar genomen meer energie opwekken dan wordt verbruikt. De toren van ruim 75.000 vierkante meter bestaat uit 196 appartementen, kantoren, winkels en restaurants.

De kantoren en appartementen mogen wij in opdracht van Bosman Bedrijven voorzien van vloerverwarming en koeling.

Wij en zijn trots dat wij deel mogen uitmaken van dit zeer bijzondere project.

Nieuwbouwproject 69 woningen “Tweka” te Geldrop

In opdracht van VAN HOFTEN hebben wij in de loop van 2019 en 2020 de begane gronden van de 69 woningen op het voormalige Tweka-terrein in Geldrop mogen voorzien van vloerverwarming.