OVER ONS

Al 15 jaar vakmanschap

AL 15 JAAR ERVARING

Ons vakmanschap ontdekken

Met meer dan 15 jaar aan ervaring in de vloerverwarmingsbranche zet Floor Heating and Cooling Netherlands zich al jaren in voor diverse projecten. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, met onze ervaren vakmannen zorgen wij voor een vlekkeloos proces. 

In 2017 zijn wij gestart met een team van vijf, al deze vakmannen werken nog steeds bij ons. Inmiddels zijn daar nog 3 teams aan toegevoegd en daar zijn wij trots op.

FHCN eigenaar
Rob van de Merwe

Eigenaar

FHCN Projectmanager
Carolien de Haan

Project manager

VAKKUNDIG MAATWERK VOOR VLOEREN

Vloerrenovatie op maat

Of u nu op zoek bent naar een partij voor een vloerrenovatie, of dat u de vloerverwarming wilt laten frezen in beton, zandcement of gipsvezel, wij kunnen u daarin voorzien. Wij werken al jaren samen met onze vaste partners voor het leveren van een dekvloer. 

U staat als klant bij ons centraal. Wij denken met u mee, leveren een maatwerkoplossing en werken op basis van persoonlijke aandacht.

SELECTIE PROJECTEN

Laat je inspireren

Navigeer door onze gevarieerde projecten. Bij FHCN creëren we op maat gemaakte vloerverwarmingssystemen voor diverse woningen en bedrijfspanden. Laat u inspireren door onze succesverhalen. Laat u inspireren door ons werk.

Laat
de cijfers spreken
Laat de cijfers spreken
Meters vloerverwarming
0 +
Blije klanten
0
Mooie projecten
0
MAAK EEN AFSPRAAK

We staan voor u klaar!

Of u nu advies nodig heeft, een offerte wilt aanvragen of gewoon meer informatie wilt, onze experts staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van het juiste vloerverwarmingssysteem. Bij FHCN kunt u rekenen op deskundigheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat!

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag vandaag nog uw offerte aan!

U ontvangt binnen 1 werkdag reactie. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

Liever telefonisch contact? Bel +31 (0) 78 302 1089

DAAROM KIEST U FHCN…

Ontdek de voordelen van FHCN vloerverwarming

Wilt u meer informatie? Neem dan graag contact met ons op!

Adres
Winkelwagen