FHCN MONTAGEMETHODES

Ontdek voor u de ideale vloerverwarmingsmethode

Bij FHCN begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we diverse montagemethodes voor vloerverwarming aan.

VOOR ELKE SITUATIE

Montagemethodes voor vloerverwarming

Krimpnetten zijn perfect voor renovaties met voldoende opbouwhoogte, terwijl Tackerplaten geluidsdemping en isolatie combineren. Noppenplaten zijn veelzijdig en eenvoudig te installeren, maar vereisen een vlakke vloer. Infrezen is snel en kostenbesparend voor bestaande woningen. Fermacell-platen met sleuveninfrezing bieden een alternatief in complexe situaties. Kies de methode die het beste bij uw project past voor optimaal comfort en efficiëntie.

01
MONTAGEMETHODE

Krimpnetten

Vloerverwarming op gegalvaniseerde draadmatten/krimpnetten. Deze methode wordt toegepast in renovaties waar de volledige dekvloer verwijderd is, en er voldoende opbouwhoogte beschikbaar is.

Bij deze methode wordt er een reflectiefolie aangebracht, waar de krimpnetten opgelegd, en de vloerverwarmingsbuis vastgeknoopt worden. De randen worden voorzien van randisolatie, hierdoor wordt de kans op krimpscheuren verkleint en warmteverlies voorkomen.

Voordelen
Nadelen
02
MONTAGEMETHODE

Tackerplaten

Deze methode wordt veelal toegepast in ruimtes die een isolatie nodig hebben, bijvoorbeeld appartementen. De ruimte wordt vol gelegd met isolatieplaten, de slang wordt doormiddel van tackers bevestigd op de platen.

Voordelen
Nadelen
03
MONTAGEMETHODE

Noppenplaten

Deze kunststofplaten zijn eenvoudig te leggen en makkelijk op maat te snijden. Na het leggen wordt de slang tussen de noppen gedrukt met de hand of voet. Bij deze methode is vrijwel geen gereedschap nodig.

Voordelen
Nadelen
04
MONTAGEMETHODE

Infrezen

De vloerverwarming infrezen is een interessante optie bij een kleine vloerrenovatie in een bestaande woning. Het voordeel van deze methode is dat de dekvloer niet uitgebroken hoeft te worden. Deze methode wordt veelal toegepast wanneer er een dekvloer(zandcement, tegels, terrazzo) aanwezig is.

Met deze montagemethode worden er sleuven in een dekvloer aangebracht d.m.v een freesmachine. Deze sleuven worden voorzien van buizen, waar warm water doorheen loopt, hierdoor wordt de vloer opgewarmd.

Voordelen
Nadelen
05
MONTAGEMETHODE

Infrezen in Fermacell

Wanneer het niet mogelijk is om vloerverwarming aan te leggen, bijvoorbeeld op een houten vloer of in een monumentaal pand, dan is het leggen van fermacell platen en infrezen van sleuven een goed alternatief. Fermacell platen zijn brandwerend en vochtbestendige gipsvezelplaten. Deze platen worden op de ondervloer geplaatst.

Voordelen
Nadelen
RECENSIES

Zij gingen u voor, nu bent u aan de beurt!

PERFECTIE IN ELK PROJECT
Vloerverwarming: een energiezuinige manier om uw huis te verwarmen
MAAK EEN AFSPRAAK

We staan voor u klaar!

Of u nu advies nodig heeft, een offerte wilt aanvragen of gewoon meer informatie wilt, onze experts staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van het juiste vloerverwarmingssysteem. Bij FHCN kunt u rekenen op deskundigheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat!

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag vandaag nog uw offerte aan!

U ontvangt binnen 1 werkdag reactie. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

Liever telefonisch contact? Bel +31 (0) 78 302 1089

DAAROM KIEST U FHCN…

Ontdek de voordelen van FHCN vloerverwarming

Wilt u meer informatie? Neem dan graag contact met ons op!

Adres
Winkelwagen