• Energiezuinig

  • Comfortabel

  • Onzichtbaar

  • Gebruiksvriendelijk


Vloerverwarmingssysteem bestellen

Wanneer u vloerverwarming wilt monteren in uw pand, heeft u kwalitatieve vloerverwarmingssystemen nodig. Bij Floor Heating and Cooling Netherlands B.V. in Dordrecht kunt u hiervoor uitstekend terecht. Wij helpen u bij het vinden van de juiste systemen voor uw vloerverwarming!

Keuze uit verschillende vloerverwarmingssystemen

Bij ons vindt u diverse vloerverwarmingssystemen en zelfs een complete vloerverwarmingsset. Zowel voor droogbouw- als natbouwsystemen hebben wij alles in huis. Natbouwsystemen zijn over het algemeen goedkoper in aanschaf. Dit systeem wordt in het cement geplaatst en is wat lastiger te leggen. Bovendien heeft een natbouwsysteem ongeveer anderhalve week de tijd nodig om op te drogen, waarna het nog zeven weken duurt voordat u de vloerverwarming kunt gebruiken. Een droogbouwsysteem is duurder in aanschaf, maar wel zuiniger. Dit komt doordat de warmte makkelijker geleidt. Vaak wordt er met een noppenplaat gewerkt, wat het monteren van de vloerverwarming uiterst eenvoudig maakt.

Ons team uit Dordrecht regelt de montage van vloerverwarming overal

Wij worden niet alleen in Rotterdam en omgeving ingeschakeld voor het aanleggen van vloerverwarming, maar we bieden onze diensten aan in heel het land en zelfs daarbuiten. Van Alphen aan de Rijn tot aan Leiden en van Waalwijk tot aan Delft rekent u op onze expertise. Natuurlijk komen we ook graag bij u in Rotterdam langs voor de bevestiging van uw vloerverwarming.

Verschillende vaste werkwijzen

Wij zijn gespecialiseerd in vier verschillende werkwijzen. Als wij uw vloerverwarming komen monteren in Rotterdam, kiest u uit methodes met: • Bevestigingsnetten • Tackerplaten • Een droogbouwsysteem • Een boormachine Wij bekijken graag samen met u welke werkwijze in uw situatie het beste is. Zo weet u zeker dat de bevestiging van uw vloerverwarming in Rotterdam volledig naar wens wordt gedaan.

 

Kies voor professionele hulp bij de montage

Heeft u een van onze vloerverwarmingssystemen uitgekozen en wilt u deze laten monteren? Schakel dan ons professionele montageteam in. Wij reizen door heel het land om zowel particulieren als bedrijven bij te staan bij uiteenlopende vloerverwarmingsprojecten. Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 0031 (0) 78 302 1089 of via info@fhcn.nl.