• Energiezuinig

  • Comfortabel

  • Onzichtbaar

  • Gebruiksvriendelijk


Vloerverwarmingssystemen bestellen

Wanneer u zelf vloerverwarming wilt monteren in uw pand, zult u de nodige vloerverwarmingssystemen moeten bestellen. In de webshop van Floor Heating and Cooling Netherlands B.V. kunt u hiervoor uitstekend terecht. Bij ons kunt u complete vloerverwarmingssystemen bestellen. Voordat u dit doet, dient u wel goed na te gaan welk vloerverwarmingssysteem u nodig heeft. Uiteraard helpen wij u bij het maken van de juiste keuze.

Welke vloerverwarmingssystemen u het beste kunt bestellen

In onze webshop kunt u diverse vloerverwarmingssystemen, en zelfs een compleet vloerverwarming set, bestellen. Zowel voor droogbouwsystemen als voor natbouw systemen hebben wij alles in huis. Welke vloerverwarmingssystemen u het beste kunt bestellen is afhankelijk van uw wensen. Natbouwsystemen zijn over het algemeen goedkoper in aanschaf. Dit systeem wordt in het cement geplaatst en is wel lastiger te leggen. Bovendien heeft een natbouw systeem zo’n anderhalve week de tijd nodig om op te drogen en daarna nog zo’n zeven weken voordat u de vloerverwarming kunt gebruiken. Een droogbouwsysteem is duurder in aanschaf, maar wel zuiniger. Dit komt doordat de warmte makkelijker geleidt in een droogbouwsysteem. Vaak wordt er met een noppenplaat gewerkt, wat het monteren van de vloerverwarming uiterst eenvoudig maakt.

Ons team uit Dordrecht regelt de montage van vloerverwarming overal

Wij worden niet alleen in Rotterdam en omgeving ingeschakeld voor het aanleggen van vloerverwarming, maar we bieden onze diensten aan in heel het land en zelfs daarbuiten. Van Amsterdam tot aan Maastricht en van Zwolle tot aan Antwerpen rekent u op onze expertise. Natuurlijk komen we ook graag bij u in Rotterdam langs voor de bevestiging van uw vloerverwarming.

Verschillende vaste werkwijzen

Wij zijn gespecialiseerd in vier verschillende werkwijzen. Als wij uw vloerverwarming komen monteren in Rotterdam, kiest u uit methodes met: • Bevestigingsnetten • Tackerplaten • Een droogbouwsysteem • Een boormachine Wij bekijken graag samen met u welke werkwijze in uw situatie het beste is. Zo weet u zeker dat de bevestiging van uw vloerverwarming in Rotterdam volledig naar wens wordt gedaan.

 

Kies voor professionele hulp bij de montage

Heeft u een van onze vloerverwarmingssystemen uitgekozen om te bestellen, maar ziet u op tegen het monteren van de vloerverwarming? Schakel dan ons professionele montageteam uit Dordrecht in. Zij reizen door heel het land om zowel particulieren als bedrijven bij te staan bij uiteenlopende vloerverwarmingsprojecten. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 0031 (0) 78 302 1089 of via info@fhcn.nl. Voor vragen bereikt u ons ook via deze contactgegevens.