• Energiezuinig

  • Comfortabel

  • Onzichtbaar

  • Gebruiksvriendelijk


Vloerverwarmingsbuis bestellen

Wanneer u een vloerverwarmingsbuis nodig heeft, kunt u deze het beste bij een specialist bestellen. Alleen dan bent u verzekerd van producten van hoogwaardige kwaliteit die lang meegaan. Floor Heating and Cooling Netherlands B.V. is dé specialist als het gaat om vloerverwarmingsproducten. Voor het bestellen van een vloerverwarmingsbuis bezoekt u daarom het beste onze webshop. Naast vloerverwarmingsbuizen verkopen we uiteraard een ruim aanbod aan overige benodigdheden voor het monteren van vloerverwarming. Ontdek ons aanbod online!

Waar u op moet letten als u een vloerverwarmingsbuis gaat bestellen

Als u een vloerverwarmingsbuis wilt bestellen, moet u van tevoren goed weten wat u nodig heeft. Daarom raden we aan om eerst een duidelijk legplan te maken. Ga goed na of u een droogbouw- of een natbouwsysteem wenst, welk legpatroon uw voorkeur heeft en hoe lang de vloerverwarmingsbuizen moeten zijn. Het is belangrijk dat u hier goed over nadenkt en dat u nauwkeurige berekeningen maakt. Dan pas weet u zeker dat u de juiste vloerverwarmingsbuis kunt bestellen.

Ons team uit Dordrecht regelt de montage van vloerverwarming overal

Wij worden niet alleen in Rotterdam en omgeving ingeschakeld voor het aanleggen van vloerverwarming, maar we bieden onze diensten aan in heel het land en zelfs daarbuiten. Van Amsterdam tot aan Maastricht en van Zwolle tot aan Antwerpen rekent u op onze expertise. Natuurlijk komen we ook graag bij u in Rotterdam langs voor de bevestiging van uw vloerverwarming.

Verschillende vaste werkwijzen

Wij zijn gespecialiseerd in vier verschillende werkwijzen. Als wij uw vloerverwarming komen monteren in Rotterdam, kiest u uit methodes met: • Bevestigingsnetten • Tackerplaten • Een droogbouwsysteem • Een boormachine Wij bekijken graag samen met u welke werkwijze in uw situatie het beste is. Zo weet u zeker dat de bevestiging van uw vloerverwarming in Rotterdam volledig naar wens wordt gedaan.

 

Schakel gerust de hulp in van ons montageteam

Heeft u weinig of geen ervaring met het monteren van vloerverwarming? Aarzel dan niet om ons montageteam in te schakelen. Zij komen graag bij u langs om uw vloerverwarming op professionele wijze te leggen. Zowel voor particulieren als voor bedrijven door heel Nederland is deze montageservice beschikbaar. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via 0031 (0) 78 302 1089 of via info@fhcn.nl.