• Energiezuinig

  • Comfortabel

  • Onzichtbaar

  • Gebruiksvriendelijk


Vloerverwarming in Zoetermeer

Bent u op zoek naar ervaren monteurs die vloerverwarming kunnen leggen in uw woning of bedrijfspand in Zoetermeer? Dan is Floor Heating and Cooling Netherlands B.V. de partij voor u! Onze medewerkers hebben inmiddels meer dan tien jaar ervaring in onder andere engineering, het maken van legtekeningen en de realisatie van uiteenlopende projecten. Hierdoor weten ze als geen ander hoe ze vloerverwarming moeten monteren, zowel in woningen als bij grootschalige bedrijven in Zoetermeer.

Er wordt steeds vaker gekozen voor vloerverwarming in Zoetermeer

Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming, ook in Zoetermeer. Dat is niet voor niets. Vloerverwarming is namelijk erg energiezuinig, comfortabel en gebruiksvriendelijk. Een ander groot voordeel van vloerverwarming is dat het onzichtbaar is, en het dus niet in de weg staat. Hierdoor krijgen ook wij steeds meer verzoeken om vloerverwarming te leggen, niet alleen in Zoetermeer, maar ook in de volgende steden:

Ons team uit Dordrecht regelt de montage van vloerverwarming overal

Wij worden niet alleen in Rotterdam en omgeving ingeschakeld voor het aanleggen van vloerverwarming, maar we bieden onze diensten aan in heel het land en zelfs daarbuiten. Van Amsterdam tot aan Maastricht en van Zwolle tot aan Antwerpen rekent u op onze expertise. Natuurlijk komen we ook graag bij u in Rotterdam langs voor de bevestiging van uw vloerverwarming.

Verschillende vaste werkwijzen

Wij zijn gespecialiseerd in vier verschillende werkwijzen. Als wij uw vloerverwarming komen monteren in Rotterdam, kiest u uit methodes met: • Bevestigingsnetten • Tackerplaten • Een droogbouwsysteem • Een boormachine Wij bekijken graag samen met u welke werkwijze in uw situatie het beste is. Zo weet u zeker dat de bevestiging van uw vloerverwarming in Rotterdam volledig naar wens wordt gedaan.

 

Schakel ons in voor levering en montage

Wij zijn dé vloerverwarmingsspecialist voor zowel levering als montage in heel Nederland. We hebben dan ook al veel projecten gerealiseerd. We sturen ons montageteam graag bij u langs om de vloerverwarming vakkundig te leggen. Wilt u het liever zelf doen? Geen probleem. Bestel al uw benodigdheden dan via ons, zodat u bent verzekerd van producten van de beste kwaliteit. Bij vragen neemt u contact met ons op via ons telefoonnummer 0031 (0) 78 302 1089, ons e-mailadres info@fhcn.nl of door het contactformulier in te vullen.