• Energiezuinig

  • Comfortabel

  • Onzichtbaar

  • Gebruiksvriendelijk


Vloerverwarming in Utrecht

Denkt u erover om vloerverwarming te leggen in uw woning of bedrijfspand in Utrecht? Dan maakt u een goede keuze. Vloerverwarming is namelijk een duurzame en esthetische manier van verwarmen. Bij Floor Heating and Cooling Netherlands B.V. kunt u uitstekend terecht voor uw vloerverwarming. Wij bieden u niet alleen alle benodigdheden aan, maar komen ook graag bij u in Utrecht langs om de vloerverwarming vakkundig te leggen.

Kies voor vakmanschap wanneer u vloerverwarming laat leggen in Utrecht

Inmiddels hebben we meer dan tien jaar ervaring en werken we dag in dag uit vol passie aan onze opdrachten. Bovendien hebben we een kwaliteitsprocedure opgesteld, die we te allen tijde naleven. Ons team bestaat uit twaalf gedreven monteurs, die we eventueel aanvullen met professionele inwerkkrachten. U kunt er dus op rekenen dat de montage van uw vloerverwarming in Utrecht bij ons in goede handen is. Uiteraard zijn we ook in te schakelen in andere steden, waaronder Gouda en Nieuwegein.

Ons team uit Dordrecht regelt de montage van vloerverwarming overal

Wij worden niet alleen in Rotterdam en omgeving ingeschakeld voor het aanleggen van vloerverwarming, maar we bieden onze diensten aan in heel het land en zelfs daarbuiten. Van Amsterdam tot aan Maastricht en van Zwolle tot aan Antwerpen rekent u op onze expertise. Natuurlijk komen we ook graag bij u in Rotterdam langs voor de bevestiging van uw vloerverwarming.

Verschillende vaste werkwijzen

Wij zijn gespecialiseerd in vier verschillende werkwijzen. Als wij uw vloerverwarming komen monteren in Rotterdam, kiest u uit methodes met: • Bevestigingsnetten • Tackerplaten • Een droogbouwsysteem • Een boormachine Wij bekijken graag samen met u welke werkwijze in uw situatie het beste is. Zo weet u zeker dat de bevestiging van uw vloerverwarming in Rotterdam volledig naar wens wordt gedaan.

 

Bel ons en vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0031 (0) 78 302 1089, een e-mail te sturen naar info@fhcn.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij vertellen u dan graag meer over de opties en hoe we te werk gaan.