• Energiezuinig

  • Comfortabel

  • Onzichtbaar

  • Gebruiksvriendelijk


Vloerverwarming in Tilburg

Door te kiezen voor vloerverwarming, laat u uw pand in Tilburg op een esthetische en duurzame manier verwarmen. Daarnaast is vloerverwarming erg comfortabel; u heeft dan namelijk nooit meer een te koude vloer om met blote voeten overheen te lopen. Wilt u zelf vloerverwarming leggen in uw woning in Tilburg of heeft u een bedrijfspand waar u vloerverwarming in wilt laten leggen? In beide gevallen schakelt u Floor Heating and Cooling Netherlands B.V. in. Wij zorgen voor zowel de levering als de montage van uw vloerverwarming in Tilburg.

Vloerverwarming laten leggen in Tilburg of in andere regio’s

Ons team bestaat uit ervaren medewerkers die hun hand niet omdraaien voor lastige of grote opdrachten. Omdat we inmiddels meer dan tien jaar ervaring hebben met het plaatsen van vloerverwarming in gebouwen door heel het land, kunt u erop rekenen dat we weten wat we doen. We bekijken elke situatie afzonderlijk en bepalen daarna, mede aan de hand van uw wensen, op welke manier we uw vloerverwarming het best kunnen leggen. Zo hebben we al vele opdrachten succesvol afgerond, niet alleen in Tilburg maar ook in onder andere:

Ons team uit Dordrecht regelt de montage van vloerverwarming overal

Wij worden niet alleen in Rotterdam en omgeving ingeschakeld voor het aanleggen van vloerverwarming, maar we bieden onze diensten aan in heel het land en zelfs daarbuiten. Van Amsterdam tot aan Maastricht en van Zwolle tot aan Antwerpen rekent u op onze expertise. Natuurlijk komen we ook graag bij u in Rotterdam langs voor de bevestiging van uw vloerverwarming.

Verschillende vaste werkwijzen

Wij zijn gespecialiseerd in vier verschillende werkwijzen. Als wij uw vloerverwarming komen monteren in Rotterdam, kiest u uit methodes met: • Bevestigingsnetten • Tackerplaten • Een droogbouwsysteem • Een boormachine Wij bekijken graag samen met u welke werkwijze in uw situatie het beste is. Zo weet u zeker dat de bevestiging van uw vloerverwarming in Rotterdam volledig naar wens wordt gedaan.

 

Laat u informeren over de mogelijkheden

Wilt u weten hoe wij te werk gaan of bent u benieuwd naar de producten die wij gebruiken? We vertellen u graag meer over ons bedrijf. Neem daarom gerust contact met ons op door te bellen naar 0031 (0) 78 302 1089, een e-mail te sturen naar info@fhcn.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij staan u graag te woord.