• Energiezuinig

  • Comfortabel

  • Onzichtbaar

  • Gebruiksvriendelijk


Vloerverwarming set bestellen

Bij ons is het mogelijk om voor uw vloerverwarming een complete set aan benodigdheden te bestellen. Bij Floor Heating and Cooling B.V. in Dordrecht zijn we gespecialiseerd in vloerverwarmingsproducten en hebben we daarom alles in huis om vloerverwarming aan te leggen. Tevens hebben we een professioneel montageteam die dit voor u kan doen. Voor welke optie u ook kiest, u bent verzekerd van kwaliteitsproducten.

Kies de beste producten voor uw vloerverwarming door een set te bestellen

Vloerverwarming monteren doet u niet zomaar. U heeft hier ten eerste heel wat spullen voor nodig. Denk bijvoorbeeld aan vloerverwarmingsbuizen, maar ook aan een noppenplaat, een verdeler en krimpnetten. Wij helpen u graag bij het bestellen van een complete set aan benodigdheden voor uw vloerverwarming. Wat zijn uw wensen en wat heeft u nodig om dit te realiseren? Wij denken graag met u mee!

Ons team uit Dordrecht regelt de montage van vloerverwarming overal

Wij worden niet alleen in Rotterdam en omgeving ingeschakeld voor het aanleggen van vloerverwarming, maar we bieden onze diensten aan in heel het land en zelfs daarbuiten. Van Waalwijk tot aan Vlaardingen en van Gouda tot aan Tilburg rekent u op onze expertise. Natuurlijk komen we ook graag bij u in Rotterdam langs voor de bevestiging van uw vloerverwarming.

Verschillende vaste werkwijzen

Wij zijn gespecialiseerd in vier verschillende werkwijzen. Als wij uw vloerverwarming komen monteren in Rotterdam, kiest u uit methodes met: • Bevestigingsnetten • Tackerplaten • Een droogbouwsysteem • Een boormachine Wij bekijken graag samen met u welke werkwijze in uw situatie het beste is. Zo weet u zeker dat de bevestiging van uw vloerverwarming in Rotterdam volledig naar wens wordt gedaan.

 

Neem contact met ons op bij vragen over het bestellen van een vloerverwarming set

Heeft u vragen over het bestellen van een set aan spullen voor uw vloerverwarming? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U bereikt ons door te bellen naar 0031 (0) 78 302 1089 of door een e-mail te sturen naar info@fhcn.nl. Wij voorzien u van advies op maat en vertellen u meer over onze werkwijze.