• Energiezuinig

  • Comfortabel

  • Onzichtbaar

  • Gebruiksvriendelijk


Vloerverwarming set bestellen

Onze webshop biedt u de mogelijkheid om een complete vloerverwarming set te bestellen. Bij Floor Heating and Cooling B.V. zijn we gespecialiseerd in vloerverwarmingsproducten en hebben we daarom alles in huis om vloerverwarming aan te leggen. Ons professionele montageteam maakt ook graag gebruik van onze producten wanneer zij ergens vloerverwarming aanleggen. U kunt er dus op vertrouwen dat we echte kwaliteitsproducten verkopen.

Een vloerverwarming set bestellen met alles wat u nodig heeft

Vloerverwarming monteren doet u niet zomaar. U heeft hier ten eerste heel wat spullen voor nodig. Denk bijvoorbeeld aan vloerverwarmingsbuizen, maar ook aan een noppenplaat of een verdeler. Wij helpen u graag bij het bestellen van een vloerverwarming set door goed met u mee te denken. Wat zijn uw wensen en wat heeft u nodig om dit te realiseren? Op die manier stellen we samen een complete vloerverwarming set op. Natuurlijk kunt u ook zelf rondneuzen in onze webshop en uw benodigdheden, zoals krimpnetten, aanschaffen.

Ons team uit Dordrecht regelt de montage van vloerverwarming overal

Wij worden niet alleen in Rotterdam en omgeving ingeschakeld voor het aanleggen van vloerverwarming, maar we bieden onze diensten aan in heel het land en zelfs daarbuiten. Van Amsterdam tot aan Maastricht en van Zwolle tot aan Antwerpen rekent u op onze expertise. Natuurlijk komen we ook graag bij u in Rotterdam langs voor de bevestiging van uw vloerverwarming.

Verschillende vaste werkwijzen

Wij zijn gespecialiseerd in vier verschillende werkwijzen. Als wij uw vloerverwarming komen monteren in Rotterdam, kiest u uit methodes met: • Bevestigingsnetten • Tackerplaten • Een droogbouwsysteem • Een boormachine Wij bekijken graag samen met u welke werkwijze in uw situatie het beste is. Zo weet u zeker dat de bevestiging van uw vloerverwarming in Rotterdam volledig naar wens wordt gedaan.

 

Neem contact met ons op bij vragen

Heeft u vragen over het bestellen van een vloerverwarming set? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U bereikt ons door te bellen naar 0031 (0) 78 302 1089 of door een e-mail te sturen naar info@fhcn.nl. Wij helpen u graag verder!