• Energiezuinig

  • Comfortabel

  • Onzichtbaar

  • Gebruiksvriendelijk


Vloerverwarming regelaar bestellen

Wilt u een vloerverwarming regelaar bestellen? Doe dit dan via onze webshop. Bij Floor Heating and Cooling Netherlands B.V. verkopen we allerlei vloerverwarmingsproducten die u nodig heeft als u vloerverwarming wilt aanleggen. Door een vloerverwarming regelaar te bestellen bij een echte specialist, maakt u een goede keuze. Bij ons bent u er namelijk van verzekerd dat u producten van hoogwaardige kwaliteit koopt die lang meegaan. Wie wil dat nu niet?

Een vloerverwarming regelaar bestellen die bij uw wensen past

Bij het bestellen van een vloerverwarming regelaar, bijvoorbeeld voor zoneregeling, dient u rekening te houden met uw wensen omtrent de regelaar. Wilt u hier graag begeleiding en ondersteuning bij? Dan kunt u rekenen op onze service. Ons enthousiaste team helpt u namelijk graag. Vertel hun wat u zoekt en leg uit wat uw specifieke situatie is. Onze medewerkers geven u dan een advies op maat.

Ons team uit Dordrecht regelt de montage van vloerverwarming overal

Wij worden niet alleen in Rotterdam en omgeving ingeschakeld voor het aanleggen van vloerverwarming, maar we bieden onze diensten aan in heel het land en zelfs daarbuiten. Van Amsterdam tot aan Maastricht en van Zwolle tot aan Antwerpen rekent u op onze expertise. Natuurlijk komen we ook graag bij u in Rotterdam langs voor de bevestiging van uw vloerverwarming.

Verschillende vaste werkwijzen

Wij zijn gespecialiseerd in vier verschillende werkwijzen. Als wij uw vloerverwarming komen monteren in Rotterdam, kiest u uit methodes met: • Bevestigingsnetten • Tackerplaten • Een droogbouwsysteem • Een boormachine Wij bekijken graag samen met u welke werkwijze in uw situatie het beste is. Zo weet u zeker dat de bevestiging van uw vloerverwarming in Rotterdam volledig naar wens wordt gedaan.

 

Geef de montage van uw vloerverwarming uit handen

Als verkoper van verwarmingssystemen en -producten onderscheiden we onszelf door ook een montageservice aan te bieden. Ons montageteam bestaat uit twaalf ervaren professionals uit Dordrecht die graag bij u langskomen om de vloerverwarming te monteren. Zowel bij particulieren als bij bedrijven door heel Nederland komen ze langs om de vloerverwarming op de gewenste wijze te leggen. Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan contact met ons op via 0031 (0) 78 302 1089 of via info@fhcn.nl.