• Energiezuinig

  • Comfortabel

  • Onzichtbaar

  • Gebruiksvriendelijk


Patroon voor uw vloerverwarming tekenen

Wanneer u vloerverwarming wilt leggen in uw pand, is het belangrijk om het patroon te tekenen. Dit patroon laat zien hoe de buizen of kabels van de vloerverwarming moeten lopen en wordt vastgelegd in het legplan. Door een legpatroon voor uw vloerverwarming te maken, kunnen de buizen zo optimaal mogelijk worden gelegd, met gelijkmatige warmtespreiding als gevolg. Bij Floor Heating and Cooling Netherlands B.V. in Dordrecht zijn we gespecialiseerd in het aanleggen en installeren van vloerverwarmingen. Zo helpen we u ook graag bij het maken van een legpatroon voor uw vloerverwarming.

Voor uw vloerverwarming een legpatroon tekenen: slakkenhuispatroon of meanderpatroon

Een veelvoorkomend patroon voor een vloerverwarming is het slakkenhuispatroon. Bij dit patroon wordt de vloerwarming in de vorm van een slakkenhuis aangelegd. Zo lopen de vloerverwarmingsbuizen naast elkaar. Dit heeft als voordeel dat de warmteverdeling in de ruimte gelijkmatig is en zorgt voor egale warmte over de complete vloer en voor optimaal comfort. Een ander voordeel van een slakkenhuispatroon voor uw vloerverwarming is dat de kans op scheuren in de vloer klein is. Een ander soort patroon dat bij het leggen van vloerverwarming gebruikt wordt, is het meanderpatroon. Bij dit patroon worden de verwarmingsbuizen in lussen naast elkaar geplaatst.

Het meest ideale legpatroon maken voor uw vloerverwarming

Vraagt u zich af welk patroon u het best kunt gebruiken voor het leggen van uw vloerverwarming en heeft u hulp nodig bij het tekenen van het legplan? Dan staan wij voor u klaar! Op basis van uw wensen en de mogelijkheden in uw pand helpen we u bij het maken van het meest optimale legpatroon voor uw vloerverwarming; of dit nu het slakkenhuispatroon, meanderpatroon of een andere variant is.

Ons team uit Dordrecht regelt de montage van vloerverwarming overal

Wij worden niet alleen in Rotterdam en omgeving ingeschakeld voor het aanleggen van vloerverwarming, maar we bieden onze diensten aan in heel het land en zelfs daarbuiten. Van Oosterhout tot aan Zoetermeer en van Bergen op Zoom tot aan Antwerpen rekent u op onze expertise. Natuurlijk komen we ook graag bij u in Rotterdam langs voor de bevestiging van uw vloerverwarming.

Verschillende vaste werkwijzen

Wij zijn gespecialiseerd in vier verschillende werkwijzen. Als wij uw vloerverwarming komen monteren in Rotterdam, kiest u uit methodes met: • Bevestigingsnetten • Tackerplaten • Een droogbouwsysteem • Een boormachine Wij bekijken graag samen met u welke werkwijze in uw situatie het beste is. Zo weet u zeker dat de bevestiging van uw vloerverwarming in Rotterdam volledig naar wens wordt gedaan.

 

Informeer naar de mogelijkheden over het tekenen van een legpatroon voor uw vloerverwarming

Wilt u meer informatie over het tekenen en leggen van het patroon voor uw vloerverwarming? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel ons op 0031 (0) 78 302 1089 of stuur een e-mail naar info@fhcn.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Wanneer het legplan klaar is, komt ons montageteam tevens graag bij u langs om uw vloerverwarming te monteren. Dankzij onze expertise en ervaring hebben we al