• Energiezuinig

  • Comfortabel

  • Onzichtbaar

  • Gebruiksvriendelijk


Vloerverwarming monteren

Laat uw vloerverwarming professioneel monteren door Floor Heating and Cooling Netherlands B.V. Wij zijn gevestigd in Dordrecht, maar installeren vloerverwarmingen in heel Nederland en België. Ons ervaren montageteam komt graag bij u langs om uw vloerverwarming naar wens aan te leggen. Dit geldt zowel voor woningen als bedrijfspanden bij nieuwbouwprojecten of renovaties.

Uw vloerverwarming is op verschillende manieren te monteren

Wanneer u uw vloerverwarming door ons laat monteren, bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. We werken volgens een duidelijke kwaliteitsprocedure. Daarnaast stemmen we onze werkwijze per project af, waarbij uw wensen centraal staan. Onder andere het opstellen van een legplan en het tekenen van een patroon laat u aan ons over. Er zijn verschillende methodes voor het monteren van vloerverwarming:

Welke methode het meest geschikt is voor uw pand, is onder andere afhankelijk van uw wensen. Hierin denken we graag met u mee en voorzien we u van advies op maat.

Ons team uit Dordrecht regelt de montage van vloerverwarming overal

Wij worden niet alleen in Rotterdam en omgeving ingeschakeld voor het aanleggen van vloerverwarming, maar we bieden onze diensten aan in heel het land en zelfs daarbuiten. Van Amsterdam tot aan Oosterhout en van Zwolle tot aan Zoetermeer rekent u op onze expertise. Natuurlijk komen we ook graag bij u in Rotterdam langs voor de bevestiging van uw vloerverwarming.

Verschillende vaste werkwijzen

Wij zijn gespecialiseerd in vier verschillende werkwijzen. Als wij uw vloerverwarming komen monteren in Rotterdam, kiest u uit methodes met: • Bevestigingsnetten • Tackerplaten • Een droogbouwsysteem • Een boormachine Wij bekijken graag samen met u welke werkwijze in uw situatie het beste is. Zo weet u zeker dat de bevestiging van uw vloerverwarming in Rotterdam volledig naar wens wordt gedaan.

 

Maak een afspraak met ons montageteam voor de aanleg van uw vloerverwarming

Neem contact met ons op en maak een afspraak wanneer u uw vloerverwarming door ons montageteam wilt laten monteren. Bel hiervoor naar 0031 (0) 78 302 1089 of stuur een e-mail naar info@fhcn.nl. Ook voor vragen of advies bereikt u ons op deze manier.