• Energiezuinig

  • Comfortabel

  • Onzichtbaar

  • Gebruiksvriendelijk


Vloerverwarming legplan

Het aanleggen van vloerverwarming begint met een goed legplan. In dit plan geeft u aan hoe de vloerverwarmingsbuizen gelegd moeten worden. U heeft de keuze tussen diverse legpatronen: een meanderpatroon, een dubbel meanderpatroon of een slakkenhuispatroon. Het slakkenhuispatroon is het meest gekozen legpatroon voor vloerverwarming, omdat hierbij de aanvoer- en retourleidingen naast elkaar lopen. Echter is een slakkenpatroon wel lastiger te leggen en is het minder flexibel bij eventuele obstakels. Het is daarom uiterst belangrijk dat u een goed legplan maakt voor dit type vloerverwarming.

Uw vloerverwarming legplan uittekenen

Het is ten zeerste aan te raden om uw vloerverwarming legplan uit te tekenen, zeker als u kiest voor het slakkenhuispatroon. U moet de verwarmingsbuizen goed uitmeten om de juiste groepslengtes te krijgen. Deze klus vraagt om uiterste nauwkeurigheid. Veel mensen die dit voor de eerste keer doen, ervaren het als een lastige taak. Heeft u ook nooit eerder een legplan voor vloerverwarming gemaakt? Dan is het een goed idee om hiervoor professionals in te schakelen.

Ons team uit Dordrecht regelt de montage van vloerverwarming overal

Wij worden niet alleen in Rotterdam en omgeving ingeschakeld voor het aanleggen van vloerverwarming, maar we bieden onze diensten aan in heel het land en zelfs daarbuiten. Van Amsterdam tot aan Maastricht en van Zwolle tot aan Antwerpen rekent u op onze expertise. Natuurlijk komen we ook graag bij u in Rotterdam langs voor de bevestiging van uw vloerverwarming.

Verschillende vaste werkwijzen

Wij zijn gespecialiseerd in vier verschillende werkwijzen. Als wij uw vloerverwarming komen monteren in Rotterdam, kiest u uit methodes met: • Bevestigingsnetten • Tackerplaten • Een droogbouwsysteem • Een boormachine Wij bekijken graag samen met u welke werkwijze in uw situatie het beste is. Zo weet u zeker dat de bevestiging van uw vloerverwarming in Rotterdam volledig naar wens wordt gedaan.

 

Laat ons montageteam helpen

Floor Heating and Cooling Netherlands B.V. beschikt over een enthousiast, ervaren en deskundig montageteam. Dit team bestaat uit twaalf professionals die graag bij u langskomen om u te ondersteunen in het maken van een legplan. Bovendien kunt u ze inzetten voor de gehele montage van uw vloerverwarming, inclusief het infrezen ervan. Maak een afspraak door te bellen naar 0031 (0) 78 302 1089 of een e-mail te sturen naar info@fhcn.nl.