• Energiezuinig

  • Comfortabel

  • Onzichtbaar

  • Gebruiksvriendelijk


Een legplan opstellen voor uw vloerverwarming

Het aanleggen van vloerverwarming begint met een goed legplan. In dit plan geeft u aan hoe de vloerverwarmingsbuizen gelegd moeten worden. U heeft de keuze tussen diverse legpatronen: een meanderpatroon, een dubbel meanderpatroon of een slakkenhuispatroon. Het slakkenhuispatroon is het meest gekozen legpatroon voor vloerverwarming, omdat hierbij de aanvoer- en retourleidingen naast elkaar lopen. Dit patroon is echter wel lastiger te leggen en is minder flexibel bij eventuele obstakels. Het is daarom uiterst belangrijk om een goed legplan te maken voor dit type vloerverwarming.

Vloerverwarming op maat laten leggen door middel van een legplan

Wanneer u een legplan voor uw vloerverwarming gaat maken, raden we aan om deze uit te tekenen, zeker als u kiest voor het slakkenhuispatroon. U dient de vloerverwarmingsbuizen goed uit te meten om de juiste groepslengtes te krijgen. Deze klus vraagt om uiterste nauwkeurigheid. Veel mensen die dit voor de eerste keer doen, ervaren het als een lastige taak. Als u nooit eerder een legplan voor vloerverwarming heeft gemaakt, is het een goed idee om deze door professionals te laten maken.

Ons team uit Dordrecht regelt de montage van vloerverwarming overal

Wij worden niet alleen in Rotterdam en omgeving ingeschakeld voor het aanleggen van vloerverwarming, maar we bieden onze diensten aan in heel het land en zelfs daarbuiten. Van Zoetermeer tot aan Nieuwegein en van Alphen aan de Rijn tot aan Antwerpen rekent u op onze expertise. Natuurlijk komen we ook graag bij u in Rotterdam langs voor de bevestiging van uw vloerverwarming.

Verschillende vaste werkwijzen

Wij zijn gespecialiseerd in vier verschillende werkwijzen. Als wij uw vloerverwarming komen monteren in Rotterdam, kiest u uit methodes met: • Bevestigingsnetten • Tackerplaten • Een droogbouwsysteem • Een boormachine Wij bekijken graag samen met u welke werkwijze in uw situatie het beste is. Zo weet u zeker dat de bevestiging van uw vloerverwarming in Rotterdam volledig naar wens wordt gedaan.

 

Laat ons ervaren montageteam helpen bij het legplan voor uw vloerverwarming

Floor Heating and Cooling Netherlands B.V. in Dordrecht beschikt over een enthousiast, ervaren en deskundig montageteam. Dit team komt graag bij u langs om u te ondersteunen bij het maken van een legplan voor uw vloerverwarming en andere projecten. Bovendien schakelt u ons in voor de gehele montage, inclusief het infrezen van uw vloerverwarming in bijvoorbeeld Breda én voorzien we u graag van advies. Maak een afspraak door te bellen naar 0031 (0) 78 302 1089 of een e-mail te sturen naar info@fhcn.nl.