• Energiezuinig

  • Comfortabel

  • Onzichtbaar

  • Gebruiksvriendelijk


Vloerverwarming frezen in beton

Bent u op zoek naar een specialist die vloerverwarming kan frezen in beton? Dan zit u bij goed bij Floor Heating and Cooling Netherlands B.V. in Dordrecht. Wij beschikken over een ervaren montageteam dat al vele projecten succesvol heeft afgerond. Het infrezen van vloerverwarming in een betonvloer is geen eenvoudige klus, maar met het gebruik van speciale freesmachines zorgen we voor het meest optimale resultaat, afgestemd op uw wensen.

Uw vloerverwarming frezen in beton met speciale freesmachines

Voor het frezen van vloerverwarming in beton gebruiken we een zwaardere machine dan normaal om de sleuven te frezen. Bij het infrezen van vloerverwarming in bijvoorbeeld Breda worden de verwarmingsbuizen in de bestaande vloer gelegd. Dit heeft als voordeel dat we de dekvloer er niet uit hoeven te halen. Ook is er geen extra opbouwhoogte nodig. Daarnaast profiteert u van een snelle opwarmtijd van de vloer en is het de goedkoopste manier van installatie.

Ons team uit Dordrecht regelt de montage van vloerverwarming overal

Wij worden niet alleen in Rotterdam en omgeving ingeschakeld voor het aanleggen van vloerverwarming, maar we bieden onze diensten aan in heel het land en zelfs daarbuiten. Van Amsterdam tot aan Maastricht en van Zwolle tot aan Antwerpen rekent u op onze expertise. Natuurlijk komen we ook graag bij u in Rotterdam langs voor de bevestiging van uw vloerverwarming.

Verschillende vaste werkwijzen

Wij zijn gespecialiseerd in vier verschillende werkwijzen. Als wij uw vloerverwarming komen monteren in Rotterdam, kiest u uit methodes met: • Bevestigingsnetten • Tackerplaten • Een droogbouwsysteem • Een boormachine Wij bekijken graag samen met u welke werkwijze in uw situatie het beste is. Zo weet u zeker dat de bevestiging van uw vloerverwarming in Rotterdam volledig naar wens wordt gedaan. Ook voor vloerverwarming in Dordrecht bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Stel uw vragen telefonisch of per e-mail

Laat het frezen van vloerverwarming in beton over aan onze specialisten! Wij komen graag bij u langs en verzorgen de volledige montage van uw vloerverwarming. Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0031 (0) 78 302 1089 of een e-mail te sturen naar info@fhcn.nl.