• Energiezuinig

  • Comfortabel

  • Onzichtbaar

  • Gebruiksvriendelijk


Een noppenplaat voor vloerverwarming

Met een noppenplaat monteert u op een snelle en eenvoudige manier uw vloerverwarming. De noppen op de plaat zijn gelijk verdeeld en zorgen ervoor dat de vloerverwarmingsbuizen op hun plek blijven liggen. Wilt u zelf uw vloerverwarming installeren en bent u daarom op zoek naar een geschikte noppenplaat? Bestel deze dan via onze webshop en u heeft uw noppenplaat snel in huis!

De voordelen van een noppenplaat voor vloerverwarming

Omdat een noppenplaat niet in een cementvloer wordt geplaatst, is er sprake van droogbouw. Deze legmethode is minder belastend en zorgt bovendien voor snellere verwarming van de vloer. Woont u al enige tijd in uw woning en wilt u hier graag vloerverwarming aanleggen met een noppenplaat? Dat is geen enkel probleem. Deze werkwijze is namelijk niet alleen geschikt voor nieuwbouw, maar ook voor bestaande woningen of renovatieprojecten.

Ons team uit Dordrecht regelt de montage van vloerverwarming overal

Wij worden niet alleen in Rotterdam en omgeving ingeschakeld voor het aanleggen van vloerverwarming, maar we bieden onze diensten aan in heel het land en zelfs daarbuiten. Van Amsterdam tot aan Maastricht en van Zwolle tot aan Antwerpen rekent u op onze expertise. Natuurlijk komen we ook graag bij u in Rotterdam langs voor de bevestiging van uw vloerverwarming.

Verschillende vaste werkwijzen

Wij zijn gespecialiseerd in vier verschillende werkwijzen. Als wij uw vloerverwarming komen monteren in Rotterdam, kiest u uit methodes met: • Bevestigingsnetten • Tackerplaten • Een droogbouwsysteem • Een boormachine Wij bekijken graag samen met u welke werkwijze in uw situatie het beste is. Zo weet u zeker dat de bevestiging van uw vloerverwarming in Rotterdam volledig naar wens wordt gedaan.

 

Laat uw vloerverwarming leggen door professionals

Bij Floor Heating and Cooling Netherlands B.V. kunt u niet alleen terecht voor verwarmingsproducten, zoals elektrische verwarmingsmatten en isolatiematerialen, maar ook voor onze diensten. Wij beschikken namelijk over een ervaren team van twaalf man dat graag bij u langskomt om uw vloerverwarming te monteren. Hierbij houden ze zich altijd strikt aan de kwaliteitsprocedure. U kunt er dus van op aan dat uw vloerverwarming vakkundig wordt gelegd. Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 0031 (0) 78 302 1089 of via info@fhcn.nl.