• Energiezuinig

  • Comfortabel

  • Onzichtbaar

  • Gebruiksvriendelijk


Een noppenplaat voor vloerverwarming

Met een noppenplaat kunt u op een snelle en eenvoudige manier uw vloerverwarming leggen. De noppen op de plaat zijn gelijk verdeeld en zorgen ervoor dat de buizen van de vloerverwarming op hun plek blijven liggen. Wilt u zelf uw vloerverwarming leggen en bent u daarom op zoek naar een geschikte noppenplaat? Bestel deze dan bij ons en u heeft uw noppenplaat snel in huis!

De voordelen van het leggen van een noppenplaat voor vloerverwarming

Een noppenplaat wordt niet in een cementvloer geplaatst, waardoor er sprake is van droogbouw. Deze legmethode is minder belastend en zorgt bovendien voor snellere verwarming van de vloer. Woont u al enige tijd in uw woning en wilt u hier graag vloerverwarming leggen met een noppenplaat? Dat is geen enkel probleem. Deze werkwijze is namelijk niet alleen geschikt voor nieuwbouw, maar ook voor bestaande woningen en renovatieprojecten. Indien u de montage van uw vloerverwarming liever uitbesteedt, komen wij graag bij u langs om deze te installeren. Ons ervaren team zorgt voor dienstverlening op maat, waarbij we ons altijd strikt houden aan de kwaliteitsprocedure. U kunt er dus van op aan dat uw vloerverwarming met noppen vakkundig wordt gelegd.

Ons team uit Dordrecht regelt de montage van vloerverwarming overal

Wij worden niet alleen in Rotterdam en omgeving ingeschakeld voor het aanleggen van vloerverwarming, maar we bieden onze diensten aan in heel het land en zelfs daarbuiten. Van Amsterdam tot aan Maastricht en van Zwolle tot aan Antwerpen rekent u op onze expertise. Natuurlijk komen we ook graag bij u in Rotterdam langs voor de bevestiging van uw vloerverwarming.

Verschillende vaste werkwijzen

Wij zijn gespecialiseerd in vier verschillende werkwijzen. Als wij uw vloerverwarming komen monteren in Rotterdam, kiest u uit methodes met: • Bevestigingsnetten • Tackerplaten • Een droogbouwsysteem • Een boormachine Wij bekijken graag samen met u welke werkwijze in uw situatie het beste is. Zo weet u zeker dat de bevestiging van uw vloerverwarming in Rotterdam volledig naar wens wordt gedaan.

 

Kies voor een vloerverwarming met noppen in uw woning

Bij Floor Heating and Cooling Netherlands B.V. in Dordrecht helpen we u graag bij het realiseren van uw vloerverwarming met noppenplaat; of u deze nu zelf gaat leggen of door ons laat installeren! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen en uw wensen te bespreken. U bereikt ons door te bellen naar 0031 (0) 78 302 1089 of een e-mail te sturen naar info@fhcn.nl. Onze specialisten vertellen u graag meer over het installeren van vloerverwarming met noppen. Bovendien voorzien u van deskundig advies op maat.