• Energiezuinig

  • Comfortabel

  • Onzichtbaar

  • Gebruiksvriendelijk


Krimpnetten voor vloerverwarming bestellen

Wanneer frezen niet mogelijk is, besluiten veel mensen krimpnetten voor de vloerverwarming te bestellen. Een krimpnet is gemaakt van staaldraad en wordt gebruikt om verwarmingsbuizen op te monteren. Het is een kruisvormig vlechtwerk van staal waar de vloerverwarming heel eenvoudig op aangebracht kan worden. Wilt u ook graag krimpnetten voor uw vloerverwarming bestellen? Dan kunt u uitstekend bij Floor Heating and Cooling Netherlands B.V. terecht.

Krimpnetten voor vloerverwarming bestellen via de webshop

Wij zijn gespecialiseerd in vloerverwarming en verkopen daarom allerlei vloerverwarmingssystemen en -producten via onze webshop. Ook het bestellen van krimpnetten en isolatiematerialen voor vloerverwarming is mogelijk. Wij selecteren de producten in ons assortiment zorgvuldig. Hierdoor bent u te allen tijde verzekerd van materialen van de meest hoogwaardige kwaliteit. U wilt immers wel dat u goede producten bestelt die lang meegaan.

Ons team uit Dordrecht regelt de montage van vloerverwarming overal

Wij worden niet alleen in Rotterdam en omgeving ingeschakeld voor het aanleggen van vloerverwarming, maar we bieden onze diensten aan in heel het land en zelfs daarbuiten. Van Amsterdam tot aan Maastricht en van Zwolle tot aan Antwerpen rekent u op onze expertise. Natuurlijk komen we ook graag bij u in Rotterdam langs voor de bevestiging van uw vloerverwarming.

Verschillende vaste werkwijzen

Wij zijn gespecialiseerd in vier verschillende werkwijzen. Als wij uw vloerverwarming komen monteren in Rotterdam, kiest u uit methodes met: • Bevestigingsnetten • Tackerplaten • Een droogbouwsysteem • Een boormachine Wij bekijken graag samen met u welke werkwijze in uw situatie het beste is. Zo weet u zeker dat de bevestiging van uw vloerverwarming in Rotterdam volledig naar wens wordt gedaan.

 

Schakel ons montageteam gerust in

Floor Heating and Cooling Netherlands B.V. beschikt niet alleen over een webshop, maar ook over een deskundig montageteam. Ons team van twaalf professionals komt graag bij u langs om uw vloerverwarming te monteren. Wij zijn gevestigd in Dordrecht, maar rijden voor allerlei uiteenlopende projecten door heel Nederland en België. Maak een afspraak met ons door te bellen naar 0031 (0) 78 302 1089 of een e-mail te sturen naar info@fhcn.nl. Bij vragen staan we u uiteraard ook graag te woord.