• Energiezuinig

  • Comfortabel

  • Onzichtbaar

  • Gebruiksvriendelijk


Elektrische verwarmingsmat

Bent u op zoek naar een elektrische verwarmingsmat? Dan zit u goed bij Floor Heating and Cooling Netherlands B.V. in Dordrecht. Een dergelijke mat wordt voornamelijk gebruikt als vloerverwarmingssysteem bij tegel- en betonvloeren. Het is de ideale vloerverwarming voor bijvoorbeeld de keuken of de badkamer.

Kies voor een eenvoudig te installeren elektrische verwarmingsmat

Een elektrische verwarmingsmat kan onder de meeste tegel- en betonvloeren worden toegepast en is eenvoudig te installeren. De verwarmingsmat wordt direct onder de vloer afgewerkt en zorgt ervoor dat de vloer gelijkmatig wordt verwarmd. Ons montageteam uit Dordrecht komt graag bij u langs om de elektrische verwarmingsmat te installeren. We hebben jarenlange ervaring met diverse uiteenlopende projecten op het gebied van vloerverwarming en zetten ons keer op keer in om het beste resultaat te realiseren.

Ons team uit Dordrecht regelt de montage van vloerverwarming overal

Wij worden niet alleen in Rotterdam en omgeving ingeschakeld voor het monteren van vloerverwarming, maar we bieden onze diensten aan in heel het land en zelfs daarbuiten. Van Amsterdam tot aan Maastricht en van Zwolle tot aan Antwerpen rekent u op onze expertise. Natuurlijk komen we ook graag bij u in Rotterdam langs voor de bevestiging van uw vloerverwarming.

Verschillende vaste werkwijzen

Wij zijn gespecialiseerd in vier verschillende werkwijzen. Als wij uw vloerverwarming komen monteren in Rotterdam, kiest u uit methodes met: • Bevestigingsnetten • Tackerplaten • Een droogbouwsysteem • Een boormachine Wij bekijken graag samen met u welke werkwijze in uw situatie het beste is. Zo weet u zeker dat de bevestiging van uw vloerverwarming in Rotterdam volledig naar wens wordt gedaan.

 

Neem contact met ons op voor advies op maat over de installatie van elektrische vloerverwarmingsmatten

Wilt u meer weten over het laten leggen van een elektrische verwarmingsmat in uw pand of bent u benieuwd naar onze andere vloerverwarmingssystemen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat u graag te woord en voorziet u van advies op maat. U bereikt ons door te bellen naar 0031 (0) 78 302 1089 of een e-mail te sturen naar info@fhcn.nl.