• Energiezuinig

  • Comfortabel

  • Onzichtbaar

  • Gebruiksvriendelijk


Elektrische verwarmingsmat bestellen

Wilt u een elektrische verwarmingsmat bestellen? Dat kan bij Floor Heating and Cooling Netherlands B.V. Een dergelijke mat wordt voornamelijk gebruikt als vloerverwarmingssysteem bij tegel- en betonvloeren. Het is de ideale vloerverwarming voor bijvoorbeeld de keuken of de badkamer. Heeft u interesse in een elektrische verwarmingsmat en wilt u graag een exemplaar van hoogwaardige kwaliteit bestellen? Dan zijn wij uw partner!

Een elektrische verwarmingsmat bestellen bij de specialist

Wij zijn gespecialiseerd in vloerverwarmingsproducten. Ons assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerde producten van hoogwaardige kwaliteit. Ons eigen montageteam uit Dordrecht maakt daarom ook graag gebruik van deze materialen. Zij reizen heel Nederland en België af om vloerverwarmingen aan te leggen. Hun jarenlange ervaring bij diverse uiteenlopende projecten zetten ze in om het beste resultaat te realiseren. Uiteraard kunt u ons team ook inschakelen voor uw project.

Ons team uit Dordrecht regelt de montage van vloerverwarming overal

Wij worden niet alleen in Rotterdam en omgeving ingeschakeld voor het aanleggen van vloerverwarming, maar we bieden onze diensten aan in heel het land en zelfs daarbuiten. Van Amsterdam tot aan Maastricht en van Zwolle tot aan Antwerpen rekent u op onze expertise. Natuurlijk komen we ook graag bij u in Rotterdam langs voor de bevestiging van uw vloerverwarming.

Verschillende vaste werkwijzen

Wij zijn gespecialiseerd in vier verschillende werkwijzen. Als wij uw vloerverwarming komen monteren in Rotterdam, kiest u uit methodes met: • Bevestigingsnetten • Tackerplaten • Een droogbouwsysteem • Een boormachine Wij bekijken graag samen met u welke werkwijze in uw situatie het beste is. Zo weet u zeker dat de bevestiging van uw vloerverwarming in Rotterdam volledig naar wens wordt gedaan.

 

Ga zelf aan de slag met uw vloerverwarming

Gaat u liever zelf aan de slag met uw vloerverwarming? Dan kunt u uw elektrische verwarmingsmat en andere benodigdheden, zoals zoneregeling, eenvoudig in onze webshop bestellen. Wanneer u vragen heeft over onze producten of systemen, neemt u contact op met ons deskundige team. Zij helpen u graag. Bel naar 0031 (0) 78 302 1089 of stuur een e-mail naar info@fhcn.nl om een van onze medewerkers te spreken.