• Energiezuinig

  • Comfortabel

  • Onzichtbaar

  • Gebruiksvriendelijk


Een droogbouwsysteem voor vloerverwarming

Een droogbouwsysteem koopt u om vloerverwarming mee te leggen. Bij deze methode legt u sleuven op de ondervloer met daarin verzinkte stalen omega-profielen. Hier drukt u vervolgens de vloerverwarming in. Heeft u interesse in een dergelijk droogbouwsysteem voor uw vloerverwarming? Bestel alles wat u daarbij nodig heeft dan eenvoudig via onze webshop.

Jarenlange ervaring met een droogbouwsysteem voor vloerverwarming

Bij Floor Heating and Cooling Netherlands B.V. beschikken we over jarenlange ervaring omtrent het leggen van vloerverwarmingen en het gebruik van droogbouwsystemen. Voor vragen of tips kunt u daarom uitstekend bij ons terecht. Wilt u het leggen van uw vloerverwarming liever helemaal aan experts overlaten? Ons enthousiaste team komt dan graag bij u langs. Wij pakken allerlei soorten projecten in Nederland en België met beide handen aan!

Ons team uit Dordrecht regelt de montage van vloerverwarming overal

Wij worden niet alleen in Rotterdam en omgeving ingeschakeld voor het aanleggen van vloerverwarming, maar we bieden onze diensten aan in heel het land en zelfs daarbuiten. Van Amsterdam tot aan Maastricht en van Zwolle tot aan Antwerpen rekent u op onze expertise. Natuurlijk komen we ook graag bij u in Rotterdam langs voor de bevestiging van uw vloerverwarming.

Verschillende vaste werkwijzen

Wij zijn gespecialiseerd in vier verschillende werkwijzen. Als wij uw vloerverwarming komen monteren in Rotterdam, kiest u uit methodes met: • Bevestigingsnetten • Tackerplaten • Een droogbouwsysteem • Een boormachine Wij bekijken graag samen met u welke werkwijze in uw situatie het beste is. Zo weet u zeker dat de bevestiging van uw vloerverwarming in Rotterdam volledig naar wens wordt gedaan.

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over een droogbouwsysteem of wilt u ons inschakelen om uw vloerverwarming te monteren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0031 (0) 78 302 1089 of een e-mail te sturen naar info@fhcn.nl. Wilt u uw vloerverwarming liever op een andere wijze laten leggen? Ook dan schakelt u ons in. Zo zijn we ook ervaren met bevestigingsnetten, tackerplaten en borenmachines. Wij kijken graag samen met u welke methode het beste past in uw situatie.