• Energiezuinig

  • Comfortabel

  • Onzichtbaar

  • Gebruiksvriendelijk


Een droogbouwsysteem voor vloerverwarming

Een droogbouwsysteem koopt u om vloerverwarming mee te leggen. Bij deze methode freest u sleuven in de ondervloer met daarin verzinkte stalen omega-profielen. Hier drukt u vervolgens de vloerverwarming in. Bij Floor Heating and Cooling Netherlands B.V. in Dordrecht beschikken we over jarenlange ervaring omtrent het leggen van vloerverwarmingen en het gebruik van droogbouwsystemen.

De voordelen van een droogbouwsysteem voor uw vloerverwarming

Bij het gebruik van een droogbouwsysteem wordt de vloerverwarming in een isolatieplaat geplaatst in plaats van een cementvloer. Dit heeft als voordeel dat het veel sneller warm wordt in de ruimte. Andere voordelen zijn dat er maar een beperkte vloerverhoging is én dat het systeem goed te combineren is met warmtepompen of condensatieketels. Tevens is het droogbouwsysteem voor uw vloerverwarming eenvoudig te installeren. Wilt u het leggen van uw vloerverwarming liever aan experts overlaten? Dan komen wij graag bij u langs. Wij pakken allerlei soorten projecten in Nederland en België met beide handen aan!

Ons team uit Dordrecht regelt de montage van vloerverwarming overal

Wij worden niet alleen in Rotterdam en omgeving ingeschakeld voor het aanleggen van vloerverwarming, maar we bieden onze diensten aan in heel het land en zelfs daarbuiten. Van Amsterdam tot aan Maastricht en van Zwolle tot aan Antwerpen rekent u op onze expertise. Natuurlijk komen we ook graag bij u in Rotterdam langs voor de bevestiging van uw vloerverwarming.

Verschillende vaste werkwijzen

Wij zijn gespecialiseerd in vier verschillende werkwijzen. Als wij uw vloerverwarming komen monteren in Rotterdam, kiest u uit methodes met: • Bevestigingsnetten • Tackerplaten • Een droogbouwsysteem • Een boormachine Wij bekijken graag samen met u welke werkwijze in uw situatie het beste is. Zo weet u zeker dat de bevestiging van uw vloerverwarming in Rotterdam volledig naar wens wordt gedaan.

 

Stel uw vragen telefonisch of per e-mail

Heeft u vragen over een droogbouwsysteem of wilt u ons inschakelen om uw vloerverwarming te monteren? Neem dan contact met ons op via 0031 (0) 78 302 1089 of info@fhcn.nl. Wilt u uw vloerverwarming liever op een andere wijze laten leggen? Ook dan schakelt u ons in. Zo zijn we ook gespecialiseerd in het werken met krimpnetten, tackerplaten en borenmachines.